Brandul Torry

Torry

Torry Milano este mai mult decat un brand. Este pasiunea unor designeri dedicati excelentei, maiestriei in executie , atentiei la detalii si standardelor superioare de calitate. Fiecare piesa vestimentara este o opera de arta si este conceputa impecabil pentru clientii cu aceeasi dragoste pentru moda, excelenta, frumusete si rafinament.

Lucram impreuna cu clientii nostri si le oferim o experienta unica si personala de shopping. De aceea in magazine este mereu un designer specializat care sa ii ajute sa isi defineasca stilul, sa creeze o tinuta speciala, armonioasa pana la ultimul detaliu si perfecta pentru orice ocazie.

Noi credem in calitatea suprema si din acest motiv toate materialele folosite cum ar fi pielea naturala, matasea sau lana naturala, sunt de cea mai inalta calitate, durabile si selectate in mod responsabil.

Satisfactia clientilor este nucleul in jurul caruia se construieste Torry Milano. Cu obiective clare pe termen lung si unh angajament etic solid, investim masiv in dezvoltarea brandului nostru si promovarea unui dress-code responsabil, proaspat si exclusivist pe piata din Romania.

Ne dedicam toata grija pentru detalii si suntem mandri sa oferim solutii vestimentare, de la tesaturi fine pana la accesoriile pentru cele mai pretioase momente din viata clientilor nostri. De la butoni la detalii ascunse, armonie intre culori, materiale nobile, si stiluri moderne de cusut, ne mandrim cu maiestria si executia impecabila a tuturor articolelor si prestigiul etichetei noastre.

Combinand cele mai frumoase tesaturi din lume, alese special din fabrici de renume din Italia cu design exclusive si elegante, Torry Milano va prezinta o colectie complete de produse exclusiviste pe piata romaneasca.